09 March 2017

| FotoJet : Cepat & Mudah Untuk Sebarang Design |

Assalamualaikum Dan Selamat Sejahtera

Hari ni aku nak kongsikan satu Aplikasi atau laman web yang sangat pantas dan cepat untuk sesiapa yang ingin membuat sebarang Design.

Web FotoJet ini memang sesuai kepada mereka yang inginkan kemudahan yang sedia ada tanpa memeningkan kepala.


Banyak design yang korang boleh lakukan seperti  Facebook cover,Banner Maker, Poster, Flyers dan banyak lagi.


Selain itu jugak korang boleh edit Gambar dengan pantas menggunakan FotoJet ini.contohnya seperti crop gambar ,radial, photo enchance,photo effect dan lain lain.


Kalau korang nak buat komic pun boleh...macam macam lah korang boleh buat nak review panjang panjang takut korang tak baca...kalau nak lebih lanjut pergi je kat link fotoJet ini  https://www.fotojet.com .

#FotoJet
#cepatpantas
#bebasBlog


No comments :