12 February 2017

| TWIG : Dapat Free Topup Bukan Kelentong |

Assalamualaikum Dan Selamat Sejahtera

Adakah korang pernah dengar tentang Twig?Sebenarnya dah lama dalam rangkaian dah cuma aku tak ada kesempatan untuk share.
Jika korang inginkan topup percuma mudah sahaja Twig ini tak perlu bayar apa apa pun daftar pun percuma.Korang perlu kumpul dan tebus Point JE.
Boleh kumpul point setiap hari senang dan mudah guna handphone anda sendiri.
Mudah dan cepat boleh tebus topup ,voucher ,Paypal dan Banyak lagi yang percuma.percaya tak?
Asri dah lama guna Twig ni dan pernah juga dapat free topup.Kalau korang nak jugak buat boleh ikuti langkah langkah ini.

1. Download Twig klik disini 《= atau melalui playStore atau gedung play


2. Kemudian, Daftar melalui 3 cara iaitu Facebook,Google dan Email.


3. Dah berjaya daftar ,Masukkan kod 2a2NV
Di sini dan dapatkan 1300 point.Fuhh masyuk



Dah  selesai daftar ini cara cara mudah untuk dapatkan point.

1. Klik Laman Web Dapat 5 point


2. Settingkan (On) untuk iklan di handphone anda sendiri sekali swep 5 point .Kalau sebulan Masyuk.Nak pergi setting klik kat |||


3. Tebus Point setiap hari 


4. Bukak dan Lihat Video dapat 2 Point


5. Ajak kawan join Twig dapat 1300 point


6. Dapatkan Kod Daftar Dari kawan yang anda daftarkan dapat 1300 point.Contoh:- anda masukkan Kod saya ( 2a2NV ) dan Kod anda berikan pada saya.Saya akan masukkan jugak.



7. Dan Akhir sekali ingin macam cabutan bertuah korang perlu Spin berapa point yang anda akan dapat.


Senangkan dapat point percuma confirm lepas ni anda akan guna free topup.

#sayAlhamdulillah
#twig
#bebasBlog

Ok by

2 comments :

Seorang Syed said...

Wah perkongsian yang menarik ni. Dapat la jimat duit topup sikit kan?

Asri ali gur said...

@seorang syed Ya betul tu..rajin banyak dapat banyak hehehe