27 August 2015

Instagram Untuk Blogger

Salam dan selamat sejahtera

Hai apa khabar blogger blogger semua sihat?Harap harap sihat Alhamdulillah

Asri ingin berkongsi satu story dimana kalau korang ingin berkenalan atau mengenali blogger blogger yang popular atau pun tidak popular .Korang boleh join atau follow instagram @groupbloggermalaysia ini....

Kalau ada kesempatan atau anda terpilih admin groupbloggermalaysia akan mempromotkan blog anda.

Bagaimana? Menarik tak?
Jika tidak terpulang pada anda ingin join atau pun tidak
Saya hanya just sharing and caring pada anda semua sahaja.l

Terpulanglah mahu jadi apa
Mahu jadi hantu Mahu jadi buaya.........

Hehe lagu nana sheme pun dah masuk.....

Ok la korang semua jika anda berminat untuk join
Follow di instagram ok cari @groupbloggermalaysia



#GBM #blogmalaysia
# #update #latepost #gengblogger #kelabblogger #blog #kawanblogger #reviewblog #review #reviewblogger
#bloggermalaysia #bloggers #blogging #blogs 
#shareblogger #niceblog 
#posting #singgah #myblog #cuteblog #bestblog #trendblog #trending
#bloggergirl #bloggermen
#malaysiablogger #bloggerpost  #bloggerotai #bloggerterbaik

Ni hastag instagram dia....


Ok by...wasalam....

1 comment :

Shiqin Sunshine said...

Wah boleh la terjah nnt hehe tq for sharing!