28 August 2015

Melaram Di tempat kerja

Salam dan selamat sejahtera

Hai bloggers...girls and boys

Hari ni asri ambil gambar di tempat kerja semasa waktu kerja.Bukan mengulau ok .Ambil kesempatan sementara pelanggan tiada.Kalau ada pelanggan memang lah tak boleh nak _get out_..huhu

Masa yang diambil tidak terlalu panjang cuma just ambil lepastu belah...

Tu pun kawan mahu tolong ambilkan ...terima kasih lah sudi ambilkan gambar kita yang tak seberapa ni....

Walaubagaimanapun , asri ambil tempat yang sesuai dan tidak terlalu jauh dari tempat kerja ..(depan sikit jer) .

Apa apa pun picture sudah siap so happy.... 
Masuk instagram la....fuhhh memang terbaik la....



Tempat pun ok tak terlalu meyemak mata memandang...

Pastu ada pulak pekerja sama tempat kerja asri melihat keadaan asri semasa bergambar ( jangan jeles sudah )..

Tempat kerja asri tu ada cctv... ntah apa la bos asri tengok meluat agaknya...hahaha

Ok.by

No comments :