11 February 2014

Alamak Tak Ada Letrik !!!

Salam Dan Selamat Sejahtera

Hari ini dan Besok adalah hari gelap aku because tak ada letrik so gelap la ... apa cer

Wonderland aku tak kisah la apa-apa yang gelap asalkan tak gelap kan duit orang sudah ler kan .. kan
Tapi dalam gelap-gelap ni jangan nampak orang gelap dah la.... kan tak pasal -pasal nampak hantu gigi ... time siang nampak time malam gigi jer nampak ( Tak faham tak apa !! abaikan )

Alamak ai....Nasib baik la esok aku kerja tak la gelap diri aku ni....huhuhu

Walaupun tak ada letrik pada siang hari jer ... ( siang jer tak ada letrik malam ada )
 tapi gelap kehidupan harianku ..

maklumlah nak wechat,nak facebook dan lain-lain lagi tak boleh digunakan kan .. kan .. 
( Nak cas tak boleh )

Tapi kita hidup dalam dunia ni perlulah bersyukur seadanya ok ... jangan nak merungut jer
kita kena faham encik- encik TNB tu tengah buat kerja pembaikpulih bukan dia buat suka - suka Off  Letrik...

Hehehehe jangan marah ha ....... By by

No comments :