29 January 2014

Tempahan Baju Ben Ashaari Dah Sampai

Salam Dan Selamat Sejahtera..

Sampai jugak baju yang aku tempah pada minggu lepas minggu ni dah dapat ...
Terima kasih pada Geng geng Ben Ashaari Ya.....

Tempahan yang senang dan cepat...
Erm macam mana baju aku cantik tak..?
ermmmm .....kalau nak jugak boleh buat tempahan kat Group Ben Ashaari

Ni First time aku nak buat baju blogger ni

Tapi kalau korang nak buat baju blogger dengan design yang cantik-cantik tu invite aku ok..mana tau aku nak beli ..heheheh (kalau nak la) chow...

Sory la gambar tak jelas.......




No comments :