23 January 2014

Pomen Mesin Basuh Sampai Ke Laut

Salam & Selamat Sejahtera

Hai Semua Apa Khabar?

Tu lah nak tunjuk pandai konon kan dah datangkan masalah hehehe....sambil menyelam minum air kan..kan..

Apa apa pun tak apa lah ada aku kisah saja nak cuba cuba tapi tak berjaya...

Ini sebenarnya aku ni nak cuba baiki mesin basuh ni yalah macam bajet bagus tapi tak berjaya.....


Tapi aku dapat gak pengalaman membuka mesin basuh ni....mula mula nampak susah nak je aku patah-patah kan mesin basuh ni susah maklumlah lama-lama dah tahu cara pembukaannya...ermmm senang jugaklah aku dah tahu apa kerosakkannya.....kerosakkannya disebabkan pemutar basuh tu dah terbakar maybe la....tapi x confirm because aku tengok nampak macam terbakar jer......

so macam banyak jer kerosakkan ....mesin Basuh ni dah boleh campak kat laut jelah ....

Tapi tak mengapa aku and my Father think beli je lah mesin basuh baru lagi senang ..heheheh

Yes....Dapat jugak merasa membuka mesin basuh ni....Aku ni bab IT tau la ...Bab Macam ni ermmm Belajar bukak dan Pomen dulu baru tau...ya tak?/?????

Ni lah mesin basuh baru beli tadi heheheheheh


1 comment :

Gombug said...
This comment has been removed by a blog administrator.