28 May 2013

|PIC| Gila Facebook Zaman Sekarang

Salam Dan Selamat Sejahtera

Dunia semakin maju semakin hari semakin sampai wawasan 2020 kemungkinan belum sampai wawasan 2020 lagi Negara semakin berkembang dengan teknologi-teknologi yang semakin canggih-canggih.
Walaupun Tahap Kecanggihan Negara Maju tapi masih ada lagi yang belum maju.

Dunia ni penuh dengan teknologi kalau korang perasan la kan?perasan x?..maksud aku dunia teknologi Cyber yang semakin hari semakin ramai yang menggunakannya terutamanya budak bawah umur lagi ramai yang menggunakan Facebook,twitter,instagram,youtube,keek dan sebagainya.
Yalah kalau korang ada facebook ker apa ker mesti nak update betul x?kalau ternampak,tergaduh,tersepak,tertumbuk dan segala ter..... lah sesuatu yang menarik mesti nak update.ianya adalah menyeronokkan dan dapat berkongsi cerita dengan kawan-kawan lain kan...kan...aku pun sama gak la........

Tapi dalam keadaan-keadaan yang tidak sepatutnya di update tidak perlu lah update an..an...

Renung-renungkan selamat beramal.......
Sumber gambar En Google

8 comments :

Prince of Noob said...

terima kasih atas ingatan... btw done follow u - Noob

Asri ali gur said...

@ Prince of Noob : Sama2..

Kucing Hitam said...

terkejut boboi ingt 2ribu betul hahaha
http://www.kucinghitam.net/

Qaisyara Raihana said...

hahahh..memang tipu sangat la kalau mcm ni.heheh

Asri ali gur said...

@Kucing Hitam: huuhuhu
@Qaisyara Raihana : Andaian sendiri :D

S.K.A said...

ble dunia mkin cnggih..ape2 pn jd je :)

Mizz Aiza said...

tak suka update status dalam facebook.. biarlah menjadi rahsia.. hehe..

Asri ali gur said...

@S.K.A: betul33
@Mizz Aiza:Ishhh ada jugak orang macam awak ni erkkk bagus la....