05 May 2013

Barang Baik Punya Ok!!


Salam & Selamat Sejahtera

Asik-asik aku punya Kipas Lappy ni rosak jer agaknya diorang ni ( My family ) wat gusti WWF agaknya asik nak beli jer dia ingat aku ni Bank Rakyat Agaknya….

Pastu Dah rosak wat poyo @ tak tahu jer….padahal aku bukanya guna sangat lappy ni Cuma ada time-time balik kerja jer guna diorang ni guna bersambung-sambung mana tak..

Lagi pulak Mouse aku dah crazy kena la beli satu lagi…Bukanya nak guna betul-betul jimat cermat ini semuanya aku jer nak beli kalau gaji aku Sejuta tak apalah NO HAL lah……

tapi tak mengapalah aku tak kisah duit boleh dicari…….

Harga Kipas ni RM17 ( Uncle kedai tu dah kasi kurang sikit kalau tak mahal gaklah)

Harga Mouse ni Murah jer RM15 ( Ni pun aku dah usha uncle tu kasi kurang )

Jom Usha sini ---> Klik Sini

No comments :