08 December 2012

| Huh baru balik melancong happy |


Salam dan selamat sejahtera

Apa khabar warga blogger semua……huh dah lama x hupdate erk blog tite ni dah berabuk sangat la…
Tapi xpa ini semua pun dah berlalu lagi pun ‘esok kan masih ada’…….. hahhahahaha

Ermmmm beberapa hari ini aq baru saja hbis melancong bersama sedara serombonganku pergi ke Pulau Langkawi (30hb 11/- 3hb 12)  ini pertama kali aq pergi kesana ada ‘jakun sikit la’ normal la kan merantau tempat orang mesti ada kelainan sikit…..

Tapi aq happy enjoy disana memang best sesangat tidur pun x ckup…..lau ada rezeki nak pergi sana lagi……semua barang2 kat sana erm tak payah nak cakaplah semua murah2 maklumlah bebas cukai  an..an…



1 comment :

Anonymous said...

All these tents are constructed with [URL=http://www.thenorthfaceoutletstores.net/#512]north face outlet store[/URL] Flysheet technology - Polyurethane coating, hot-sealed seams with polyurethane tape, and welded Velcro strips [URL=http://www.thenorthfaceoutletstores.net/#590]north face jackets clearance[/URL] fly attached to poles for added balance.