10 October 2012

Cari Biji Getah Lumayan Sekilo RM3


Salam & Selamat Sejahtera

Hari ini 10/10/12 memang best mencari biji getah dengan harga RM3 sekilo tu untung x?

Memang lumayan lah rasanya 1 Melaka tahu berkenaan dengan pencarian biji getah ni……tapi lau ada yg x tahu tu mungkin x dpt informasi lagi lah tu…..

Tapi first-first time dulu aq memang x tahu pasal benda ni…tapi cousin aq lah yang memberi khabar berita ni…. Tapi aq hanya boleh kutip biji getah ni hanya pada cuti kerja jelah hari ini huhhhu alangkah baiknya time mengutip ni aq sedang cuti kerja erm untung..untung….. sehari kutip boleh sampai RM60 ringit oooi …Jual kat RISDA JASIN…

Tapi mengutip ni penat sikit la kena tonggeng-tonggeng pastu jalan tonggeng-tonggeng pastu jalan…
Memang berjurai peluh......
Tapi yang tua-tua tu x boleh la kutip takut pengsan lak sedang kan aq jer nak pitam huhuhu…
Tapi sok x pat lah cari lagi dah kerja oooh ruginya…………….
Sekian………

No comments :