05 October 2012

woww!!! Memang Untung Besau.. Jom Cuba

Salam & Selamat Sejahtera

Hari ini saya nak kongsikan satu rahsia yang boleh mendapatkan keuntungan kepada korang sumer..

iaitu pendaftaran Says.com tapi ada yang dah tahu kan....

Memang berbaloi-baloilah kalau korang daftar sebab apa?

1) Daftar saja terus dapat RM 5
2) Invite rakan dapat lagi RM5 seorang 
3) Sebarkan Iklan kalau ada orang  klik dapat RM 0.20 x 10 orang klik = 2.00
4) Banyak iklan korang sebarkan jer.. tapi jangan spam

Nak try daftar free jer x perlu kuar duit pun..... Klik sini @ http://says.com

Ini cara-caranya 
1) Klik Pada Sign up Now


2) Kemudian, masukan nama link url , email dan pasword anda.

3) ok, sekarang korang kena bukak email untuk Aktifkan akaun seperti gambar dibawah.





4) semua dah siap korang kenalah update profil lak eh.....

Ok lau semua dah siap korang leh lah sebarkan Url korang kepada kengkawan nanti korang akan dapat RM5 setiap seorang.....lau x nampak klik pada gambar......

Sumber gambar : araublogger

3 comments :

saya_arief said...

syiokkk. tapi xjoin ag. haha
:)

Asri Ali Gur (asrirayrock) said...

saya_arief : join lah syok punya huhu

afifudinsohaini said...

nice!
http://jeritpekik.blogspot.com/