Follow Us @asrialigur

07 March 2012

| Blogwalking Yang Bertuah #4 |

Salam & selamat Sejahtera

Bertemu kembali bertegur sapa dengan kengkawan blogger yang cute-cute sumer...

Sepatutnya Blogwalking Yang Bertuah #4 ini untuk bulan Februari disebabkan aku terlupa buat so sekarang aq buat ok jangan nak marah-marah lak kang babap kang.....untuk bulan Mac ini den akan buat pada pertengahan bulan ini....

1) http://guitartablure.blogspot.com/


2) http://ayieslife.com/ayieslife-telah-di-hack/

http://www.blogger.com/img/blank.gif

3) http://www.spongebobtercekik.com/


4) http://www.myorbitcafe.com/


5) http://alamslegacy.blogspot.com/


Rajin-rajinkanlah singgah kat blog mereka-mereka yang bertuah ni...nanti tengah bulan ni aku wat lagi untuk bulan Mac eh jangan gegaduh.......Rajin-rajin singah sini yep!!

3 comments:

Mah@mahu said...

Jom setai project 100 blogger Bro Fremestone best gak tgk..

Sam Banjamin said...

jom kunjung blog saya. harap ade hubungan dua hala dari gang-gang gerila penulisan kreatif ni... tak follow tak pe, coz update masing-masing dapat dilihat dari ping di tak de blog thetimelines pun... hehehe.. tak pe sabar tunggu turn... mana tau tuan punya blog sudi bagi chance kat sam banjamin....

GPK. dengan rendah diri dan rendah hati, mengundang tuan/puan ke blog saya. tinggal2kan lag jejak atau komen di mana-mana

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/kejiranan-ku-yang-sesak-sesak.html

zul a.k.a sam banjamin
(pengasas gerila penulisan kreatif

hyz said...

tahniah pada yang bertuah. heheh nak skodeng mereka jugak la