Follow Us @asrialigur

09 March 2012

" Segmen : PROMOTER FOLLOWER BLOG "


Salam dan selamat sejahtera

Tadi singgah kat Facebook Group Blogger Malaysia terjumpa Segmen dari jiwacytah so dengan senang hati dan tiada apa yang nak di updatekan so aku tolong la awek blogger ni untuk menaik tarafkan blog-blog baru ni ….Apa salahnya tolong menolong kan?lagipun secara jujurnya aku memang tak da entri nak diupdatekan……

Apa pun aku doakan Blogger ini teruskan kejayaan anda menjadi seorang blogger yang Berjaya suatu hari nanti…….

Kalau korang berminat gak mengikuti segmen ini.Jom kita sama-sama menjayakan program ini walaupun tak sehebat Blogger Ben Asahari …… Apa pun tak boleh

Klik lelaju banner di atas utk pergi ke blog Tuan Punya Segmen.....
kalau dah tak tahu apa itu banner klik jer kat sini

3 comments:

Cytah Lovicry said...

aminn.. terima kasih join.

Sam Banjamin said...

semangat mcm ni harus ade dan disematkan oleh setiap blogger di negara kita ni... selamat maju jaya...

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/entry-ringkas-tegur.html

asri (asrirayrock) said...

@Cytah Lovicry : sama-same

@Sam Banjamin : sokong2...