Follow Us @asrialigur

09 January 2012

| Download Filem Lucah (18sx) |


Salam & Selamat Sejahtera

Wahai umat-umat didunia sorry Filem Lucah tak jual disini ini hanyalah tajuk entry yang panas-panas belaka bak kata pepatah sambil menyelam minum air sekali....I'm sorry ...

ada yang marah kat sini @ ada yang ada mengutuk kat belakang ada?ada? ada aq kisah hahhahahaha..... kalau nak marah tinggalkan komen anda dibawah nanti aku baca eh ......

Lagi pulak Blog macam blog aq ni xda asksi-aksi melampau terbuka sana terbuka sini...no no no .....

So skunk ni kalau nak tengok lucah jugak boleh tapi ini lawak lucah dengan syarat adik-adik dibawah umur dilarang klik ok....... Klik sini.......

K...la babai......

2 comments:

Rafieq (◕‿◕)3 said...

18sx bukan lucah.. kalau lucah adalah haram ditonton di pawagam malaysia.. Cerita2 mcm harry poter un ada gak kdg2 18sx-nya

Rafieq (◕‿◕)3 said...

Hey.. datang dan follow lah sini *0*

http://qeifar.blogspot.com/
http://apit555.blogspot.com/