Follow Us @asrialigur

08 January 2012

| Pelakon Pondan Malaysia |


Salam & Selamat Sejahtera

Dalam dunia ni ada bermacam-macam pe’el ..ada yang cantik tapi pondan,ada yang kacak tapi tomboy dan ada pulak yang dua alam ?..tak gitu? Ada yang macam rama-rama terlenggok-lengok jalannya..ada yang macam gangster dan ada yang bergaya sakan……apa-apa jelah ….

Tapi yang aq nak tunjukkan ni pelakon yang pernah dan juga sudah berpengalaman menjadi makyah Vs Pondan…terbaik…….

Sebenarnya banyak lagi pelakon-pelakon yang berlakon jadi pondan tapi ni jer yang aku jumpa kat google dan edit semula.....huh capek tau dengan nak tunggu internet macam siput sedut....

Apa macam cantik tak? Korang boleh pilih yang mana korang berkenan…. K babai

5 comments:

World Bookmarking Online said...

Interesting post. I like it. Thanks.

New World Bookmarking said...

Good afford. I appreciate it. Thanks.

My World Bookmarking said...

Nice work. Deserving of appreciation. Thanks.

World Bookmarking Store said...

Wonderful work. Watching for future post.

~~zAnAfAhMi~~ said...

Haha...yg ada rambut kt bibir tu, out.......x sesuai jd pondan. Paling lawak jd pondan ialah Ahmad Tarmimi Saregar n Abg Jalal.