Follow Us @asrialigur

11 January 2012

Segmen : Blogger 1malaysia Berkumpul


Salam & selamat sejahtera

Dah lama aku tak buat segmen kan…kan…kali ini aku nak wat segmen untuk blogger-blogger 1malaysia dan segmen ini bertujuan untuk mempromot blog korang yang hebat-hebat dan mencari follower-follower…. ….Jangan risau la nanti aq akan buat satu entri khas dan akan disenaraikan mengikut negeri masing-masing…. Erm so sekarang kalau berminat boleh la join jangan malu-malu ok join jer tak kena bayar pun…

Syarat-syaratnya mudah sahaja :

1 ) Buatkan satu entry bertajuk : Segmen : Blogger 1malaysia Berkumpul
2 ) Letakkan Banner seperti diatas dan Url kan kat blog ini
3 ) Dalam entri tersebut letakkan :
+ Negeri Tempat korang tinggal (Letak bendera sekali pun boleh)
+ kamu Blogger Lelaki atau Blogger Perempuan
4 ) Dah siap Url entri korang letakkan pada komen dibawah ok!!!
5 ) Kalau nak Masuk Group Blogger Malaysia Klik sini kalau tak nak tak pa ….


Segmen ini akan tamat pada 21/01/2012

3 comments:

miza kimbum said...

assalam...
sy join...
http://mizakimbum92.blogspot.com/2012/01/segmen-blogger-1malaysia-berkumpul.html...:)

:: Ika :: said...

done dear
hope leyh jnguk2 & follow back blog ika chentahati19.blogspot.com

grosir busana muslim said...

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya