30 December 2011

Muncul semula......

Salam dan selamat sejahtera
Apa khabar semua……sorry la lama tak hupdate bizzy la katakan…banyak hal yang berlaku kebelakangan ni yang menyebabkan aq tak hupdate …..baru-baru ni aq memang terlalu bizzy dengan kerja....so x hupdate la…..pastu kebelakangan ni jugak moto adik aq hilang hai macam-macam masalah bulan ni….moto yang hilang tu EX5 hitam baru lak tu……Harap-harap pencuri motor tu exiden langgar pokok biar hilang kedua tangan dan kaki padan muka dia……supaya dia taubat sikit……

Tapi nak wat cam ne erk semua dah nak berlaku…….walaubagaimanapun aq dah beli laptop baru korang nak tengok ?aq nak bagi tengok tap inset aq n inset murah megapixsel kurang tak jelas daripada sakit hati tak terang tak yah la tengok kan…kan….kalau korang nak tengok gambar kat bawah ni aq ambik kat google jerr…habis cerita..


Apa-apa pun good by selamat malam………

10 comments :

Fendy said...

selamat ber-update...

hawiz said...

wahh...laptop tahun baru eh?..hihi..selamat tahun baru

World Bookmarking Today said...

Hai. Beautiful work. Write frequently and be beloved of others.Thanks.

World Book Note said...

I like your post. Wordless comment. Thanks.

World Bookmarking Blog said...

Essential post. As rose in all flower. Keep writings. Thanks.

World Bookmarking Shop said...

Beautiful. Disorb to appreciation.Thanks.

Great Article Submission said...

Good job. Wants more relevant post. Thanks.

First Article Surrender said...

After many days such article have read and really enjoyed it. Thanks.

Great Article Surrender said...

Hai. Beautiful work. Write frequently and be beloved of others.Thanks.

Great Article Resignation said...

I like your post. Wordless comment. Thanks.