26 November 2011

Fasha Sandha Buat Aksi Hot!!!


Salam & Selamat Sejahtera

Mengapa la banyak sangat Search Keywords berkaitan dengan Fasha Sandha kat blog aku ni?erk?
ramai sangat ke yang minat dengan fasha sandha ni?kalau aku! minat jugak la…Korang minat tak?mesti minat betul tak?mana tak Fasha Sandha kan seksi dulu kan tengah top yang dia pakai Bikini tu kan?Mesti la kaum lelaki semua cair tengok betul tak?mungkin la kan tapi yang perempuan nak ikut jugak ke seksi-seksi macam ni ada klass ke?….tapi betul apa Fasha sandha tu kan lawa,cun,gedik,dan banyak lagi la kan.kan.kan.Apa pandangan korang?

What ever la….asalkan korang sume tak lagi seksi dengan Fasha sudahlah…

Dah terkenal macam-macam cara boleh buat...kalau ada cerita panas tentang seseorang artis itu lagi popular la artis tu kan?baik buruk anda je yang menilai sama ada korang nak jadi peminatnya @ pun tidak ...

Apa-apa pun renung-renungkan selamat beramal....

5 comments :

eddy syrol said...

tak minat dia..minat lagi lakonan maya karin dan fazura :)

jijah said...

ish...tlg la fasha sndha nih...xmnat langsung ha3..llaki mmg la rmai mnat si fasha sndha nih kn..

azam said...

xsuka.....xsuka ....xsuka

cili_kering said...

suker at die...bab die hebat dlm kerjaya die sebagai pelakon..hehe..peace..(^__^)V

MISS DIVA said...

like..like..fasha sandha