27 August 2011

My Fair Princess Pujaan hatiku

Salam dan selamat sejahtera

Wah…wah.. tajuk tak boleh blah…Hampeh je bunyi agak2 meluat sampai nak muntah x?…maaflah kalau cerita aq kali membosankan korang?bosan ke?wait.wait sebelum korang blah korang habiskan baca cerita aq ni dulu ya!!!!

Bukan apa!! korang minat tak tengok cer.cer cerita cina?aq dari dulu hingga sekarang memang minat r tapi tak gila ok cerita cina ni…lagi-lagi cerita cina ada kungfu …..

Tajuk diatas adalah cerita yang aq tengok setiap hari isnin sampai khamis pukul 1.00pagi-2.00pagi kat ntv7 sanggup tengok cerita ni pagi2 buta….
Cerita ni berkaitan didalam istana maharaja dan puteri2 yang bijak2 macam aq…(bijak lah sangat) lagipun pelakon2 semuanya cute miut…Best-best …
Gambar ambik kat google

K By(kalau nak lebih jelas tengok jelah tv7)


Share

No comments :