28 August 2011

Gay Follow Blog aq


Salam dan selamat Sejahtera

Masa berlalu terlalu pantas sampai nak beli barang-barang pun dah kesuntukkan masa besok dah mantai pulak…Aduai..

Korang Sumer dah beli baju raya ?mesti dah kan…kan… awal2 lagi dah standby….tak payah kelam kabut macam aq ni kan..kan..

Tapi aq nak cerita hari ini berkaitan dengan masalah Gay yang follow aq ni kalau korang tak caya tengok ni..

hampir 100% link/blog yang dia follow semua kisah gay......Tapi blog aq xda cerita tentang gay……

Ping Entri Korang Kat sini

Share

15 comments :

Zul Fattah said...

haha.. best r ko.. ada gay nk..

asri (asrirayrock) said...

Zul fattah : Best la sangat ya!!!

cik tenggiling said...

wah.. untung la ada gay follow..haha..

Azroy Kassim said...

lu mesti hensem kn?? i like~

asri (asrirayrock) said...

cik tenggiling : Untungkan....hehhehe

asri (asrirayrock) said...

Azroy Kassim : heheheh janganlah puji lelebih.... biasalah jelah

Dzarief Zuhdi said...

geli siot.. hahaha...
nak jugak gay tuh kat ko ek.. haha

asri (asrirayrock) said...

Dzarief Zuhdi : hahhahah

- abdul hadi abdul muti - said...

gay tu berkenan kat ko lah tu. haha

asri (asrirayrock) said...

- abdul hadi abdul muti - : ntahlah...

remot213 said...

fuyooo ! menarik !*joke ;D

Nafisah Ruslan said...

i love gay..hahaha.. gay hemsem, jambu jambu batu :p

asri (asrirayrock) said...

remot213 : :P...Thanks

Nafisah Ruslan : thanks singgah

FariehanIbrahim [LBC] said...

haaa sudahhh... :p

asri (asrirayrock) said...

FariehanIbrahim [LBC] : thanks singgah..selamat hari raya