26 August 2011

Tuju lagu raya buat Family & Rakan Blogger semua


Salam & Selamat Sejahtera

Hari ini umat Islam sudah berpuasa yang ke 26 hari dan beberapa hari sahaja lagi akan tiba Aidilfitri…Alhamdulillah…..

Tapi aq nak ambil kesempatan ini untuk mentujukan lagu kat My Family and kat kengkawan Blogger semua…..

Lagu yang ditujukan adalah lagu daripada MOIN & SUP & HAIZA - SELOKA HARI RAYA

kalau lagu ni tak best korang cari lah sendiri lagu lain kat youtube eh....

Share

5 comments :

Mohd Izzar said...

selamat hari raya~

asri (asrirayrock) said...

Mohd Izzar : Selamat Hari Raya Gak......

IMANSHAH said...

Sebelas bulan kita kejar dunia,
Kita turuti nafsu angkara.
Sebulan penuh kita berpuasa,
Kita bakar segala dosa.
Sebelas bulan kita sebar dengki dan prasangka,
Sebulan penuh kita tebar kasih sayang sesama.
Dua belas bulan kita berinteraksi penuh salah dan khilaf,
Di Hari suci nan fitri ini, Kita cuci hati, Kita buka pintu maaf.
Selamat Hari Raya Idul Fitri, mohon maaf Zahir dan batin...

Imanshah, Ipoh-Tumpat, 26 Ramadhan 1432 H

nelly said...

Selamat Hari Raya ! Hari untuk kita bersuka ria ! hahaha

asri (asrirayrock) said...

IMANSHAH :Selamat hari raya.....

nelly : Selamat hari raya gak