Follow Us @asrialigur

08 July 2011

Mahu berhenti daripada berblogging

Salam 1 Malaysia dan selamat sejahtera…

Daripada kesempatan ini asri memohon kemaafan diatas kesulitan yang dialami kerana ingin berhenti berbloging selama beberapa hari (2 hari) …bukan selamanya……( Follower2 ku I love U all )

Asri berhenti daripada berblogging ini untuk menghadirkan diri kat rumah sedara yang akan melangsungkan perkahwinan kat Negeri Sembilan…(Jempol- serting 3)
asri akan pergi sana pada jam 5.00 petang ini .. doa-doakanlah supaya asri & family pergi dan balik selamat…Amin…

merempit je tau naik moto jer…..hehehheeh…..k chow…..
selalu-selalu lah singgah k…. terima kasih bebanyak……..


***********************************************************



Share

5 comments:

Acik said...

selamat pergi, selamat kembali, selamat pengantin baru (ni utk pengantin taw!)

asri (asrirayrock) said...

acik : terima kasih bebanyak ^_^

Siti Safiyyah said...

datang nak ucap satu perkataan ja.. HATI-HATI! :')

Aerol Hafiezi said...

best nya dpt jejalan~

Cik Wani said...

hye,, blogwlking here.

jom komen link kat entry wani ni.

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)