Follow Us @asrialigur

29 July 2011

Korang Guna Browsers apa?



Salam dan selamat sejahtera

Dalam Pageviews by Browsers per month aq ramai gak ek yang guna chrome laju sesangat ke chrome tu?

Yang aq gunakan browsers sekarang adalah Mozila firefox kalau nak guna IE memang la lembap macam kucing kat rumah aq tu ..kucing kat umah aq tu dia memang suka memilih makanan yang ikut tekak dia jerrr cuba orang dah bagi tu makan jelah …..eh sorry2 lari tajuk lak..

Korang guna browsers apa ek?laju tak kalau korang guna Chrome?ke lebih kurang jer macam Mozila….kongsi sikit pengalaman menggunakan browsers ni….

aq guna chrome macam sama jerk ngan mozila?

Share

12 comments:

My Name is Mar said...

Aku pakai Mozilla..
But lately ni mozilla banyak prob lah derrr....

Kenangan Apabila Umur Mencecah 50

asri (asrirayrock) said...

My Name is Mar : OWh.... macam tu ekkkk

Encik JI said...

dua2 browsers aku guna. tp untuk blog, aku guna chrome.

mungkin sbb kt mozilla, byk benda aku bookmark smpai nk tgk pn xde mood. hehe

asri (asrirayrock) said...

Encik JI : banyak nye guna......

hhehhe

Muaz Faris said...

chrome terbaik..datang dari bw. salam perkenalan

an nyek said...

goggle chrome terbaik...bg ak google lg laju dr mozilla...dl suka pki mozilla tp skrg dah kurang, bnyk prob...iE?? ape kejadah tu...tak pki...haha

Night Walker said...

mula mula ak gne chrome, laju, tp skg ni gne mozilla yg latest, leh thn gak cm chrome.

cik najihah said...

chrome bes..laju sangat tapi masalh slalu hang tu la

Suhazli said...

chrome best!simple jek browser dia..pasal hang tu xde pon sejak pakai ni..tukar la chrome ye..huhu

asri (asrirayrock) said...

Muaz Faris : Terima kasih sudi bw sini

an nyek :hehhe Ie ->internet exprorer
owh thanks beri info...

Night Walker :Thanks

cik najihah : hhehehheeh ada juga prob ekkkk

Suhazli :thanks ....^_^

dhiera said...

kat ofis ni tak ada browser lain selain IE. pakai aje la..

kat rumah pakai chrome atau mozilla. chrome laju je. mozilla pun ok tapi serabut sikit~ kalau simpan cache, history banyak kat chrome (i mean tak delete), sangat senang chrome nak hang.

asri (asrirayrock) said...

dhiera : thanks dhiera ....