Follow Us @asrialigur

30 July 2011

SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Lelaki

Salam dan selamat sejahtera

Lunalanun buat segmen lagi….. segmen membantu menambahkan Follower-Follower jika Cik/En/Pn/Dato/Datin sekalian ingin join klik jer gambar banner kat bawah ni…dengan segala hormatnya klik la lelaju yerrr



Tarikh Tutup : 1 OGOS 2011 (23:59)


Share

13 comments:

saiazuan said...

eh, segment tmbah follower ek.. nice ;)

SaveTheWorld said...

dah jadi follwer ni..hee!!

asri (asrirayrock) said...

saiazuan : yap

SaveTheWorld :terima kasih

Nurulhuda said...

hye..
salam ramadhan..
jmpot la singgah blog huda..=)

asri (asrirayrock) said...

Nurulhuda : hye... salam Ramadhan gak

c genk bah ne said...

Singgah sini
Follow awak juga..
Dan kalau sudi follow la genk ok hehe

a i m z said...

hii..
nak follow..

a i m z said...

hii..
nak follow..

Ubey said...

salam singgah. dr segmen luna lanun gak. die x update lg link. lame x on9. btw. semoga saling melawat ye

http://ub3y.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

akuiwana said...

sy follow :)

Ajeyy Rawk said...

salam ziarah .. !!
jemput laa datang lepak selalu yer ..

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

jemput baca n komen entry luahan hati Ajeyy Rawk ni .. hehe :


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya

IntaNBerliaN said...

Salam..

sori lambat terjah dr segmen yg sama.. ramai sgt, tak sempat nak terjah semua.. :-)

Dah follow awk.. :-)

btw.. Selamat hari raya.. (^_^)

kalau sudi, follow la blog saya.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com