28 July 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !



salam dan selamat sejahtera

Huh pergi kat dashboard tengok Reading List terjumpa lak contest daripada Abg BEN ASHAARI dari blog cahayamata123

Apalagi dengan senang hati aq menjoinkan diri …hadiah percuma sapa nak bagi Free-free ni….Rezeki jangan ditolak maut jangan dicari alamak ai aq ni siap la nak peribahasa-peribahasa…
Nak hadiah mesti buat kerja bukan senang-senang gitu jer beb….
Tapi kerja nya mudah dan memudahkan

Nak tahu lebih lanjut klik sini @ klik banner Bang Ben kat atas cepat sikit klik …Penyertaan akan tamat jam 3 petang ni ( 28/7/2011 )..

Share

10 comments :

sRie aRTy ! said...

woot woot ! singgah yea :)dari contest abg ben juga ni. fuhh, peluh peluhh haa. ^^V

Abdul Farique said...

terima kasih sebab sudi terjah .. semoga berjaya .. ( saye dah follow anda :) )

Pn. Sheila said...

sy terjah kembali.. hehehe...

FareezVanFillers said...

dtg lawat dan follow kalo de mase folow lah saye ye...thanks

Lavender Lassie Roses said...

singgah sini juge.. :)

farah hanim said...

weeeeeeeeeee ^_^
salam singgh balik dr BA
hehe :)

Ezad Skytech said...

singgah balas ke sini..hee~

suriani azwan said...

TQ DTG TERJAH...

deqlis said...

dtg terjah juga

http://ellismelia.blogspot.com/2011/07/good-luck-harimau-malaya.html

ame elms ! said...

geledah cari jawapan dan clue untuk soalan soalan seterusnya sini ! :D

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

ohh btw , jemput singgah blog ame ya , sudah berwajah baru . :)