Follow Us @asrialigur

02 June 2011

Trend Rambut Terunik

Salam Dan selamat sejahtera


Ini gambar aq jumpa kat morzing berkenaan dengan rambut bangsa2 and orang2 di colombia yang membuat pertandingan ubahan rambut yang cool and agak fesyen kelakar….. Macam2 bentuk rambut yang mereka Stail kan …aduh… lagi memantapkan kehitaman mereka terserlah…. Cantik gak rambut2 mereka2 ni ek…


Memang ada stail…..


Sesuai untuk budak2 punk yang suka buat pacak2 rambut boleh la ikut stail ni ya memang stylo…hhehheh


Lagi satu plak sesuai jugak untuk perempuan2 yang rimas dengan rambutnya yang terlalu panjang boleh buat style ni….


Ok Layan gambar ni….




Sumber Picture

Share



4 comments:

abadi romeo said...

mau terkeluar biji mata mak aku kalau aku buat rambut cam ni..

asri (asrirayrock) said...

ABADI ROMEO : Hahahaha lawak2...

JR Online said...

Canggihnya rambut, nak bawa foto ke kedai gunting utk try...

asri (asrirayrock) said...

JR Online : ok gak tu hehehe........