Follow Us @asrialigur

30 May 2011

*** Genaplah Setahun Ku berbloging ***


.Salam……
Cuaca hari ini agak baik dan menyenangkan….

Hari ini genaplah setahun aq dalam dunia blogerr ni ya…may 2010 – may 2011
Disini juga aq nak mengucapkan ribuan dan jutaan terima kasih kepada follower2 dan pengunjung2 yang hadir serta mesyuarat tingkap yang sudi menjengah dan menyokong serta mengongkong aq kat sini ya…

Thank you…..so much…. Lain kali dtg lagi ya… maaflah kalau blog aq ni membosankan korang…

Terima jelah seadanya ok…..hhahahahha…..

Tulisan dalam blog aq ni ada tersilap bahasa telah menyakitkan hati @ korang tak suka @ korang benci ke apa ke maafkanlah yuk….

Disini aq memohon maaf sekali lagi dan mengucapkan terima kasih kepada you…you all for everyting ...

Jangan lupa dtg sini bwak akak,atok nenek makcik ,kak cik ,tok yah….hehehehhehe
Dah lah k by…Wasalam….

Create By : Asri

Share

10 comments:

peep said...

wah da setahon tahniah2.. :)

asri (asrirayrock) said...

t.q.....

Isa said...

Selamat ulangtahun blog yang pertama bro... tahniah and syabas...!!!

pizza 10 keping... bro.. hahaha...

asri (asrirayrock) said...

isa : thanks.............no hal 14 keping aq bagi tapi dlm mimpi jelah hehehehehhe........

nelly said...

tahniah ! teruskan !

asri (asrirayrock) said...

nelly : t.q so much

SyahmiFikri said...

wah! tahniah..

aku yang dah bertahun.. tak sehebat belog kau beb

asri (asrirayrock) said...

SyahmiFikri : Terima kasih......

fRaMe+LenSeS said...

tahniah.. selamat hari ulangtahun ya.. :)

aiippp.. aippp.. Nadh datang melawat..

Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE
. baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

asri (asrirayrock) said...

Terima kasih nadh