14 June 2011

Satu Kampung Pergi Tangkap Ikan

Salam dan selamat sejahtera…
Sorry La dah lama aq tak update banyak kerja yang perlu diselesaikan….

Di Afrika satu kampung berpesta turun padang untuk menangkap ikan…. Ikan-ikan yang ada kat situ besar-besar masak gulai sedap………lagi la kalau masak lemak cili api kan?eh sorry aq mengarut plak kat sini….

Macam mana lah agaknya dia nak tangkap ikan kalau ramai-ramai cam ni ikan tu tak lari ker?ikan tu lari pun pusing-pusing area situ gak…

Macam ni senang la kan nak tangkap ikan…. Teringat aq masa kecik-kecik dulu aq buat empangan pastu timba air supaya kering nak tangkap ikan….peh best giler….

Dah la malas nak citer panjang-panjang …korang tengok jelah gambar kat bawah..k chow…








sumber info
Share

2 comments :

Mr Rileks said...

pergh... ini baru muafakat mbawa berkat... 1 kpg woo.. hahaha...

PenDekAr LauT said...

Perghh.. menggigil ikan2 kat sg tu. Satu kampung tu beb.. Dasyattt....