Follow Us @asrialigur

26 April 2011

Gunung Plastik baek Punya


Salam dan selamat sejahtera…


Sorry dah lama ..tak lama sangat baru 2 hari aq tak update blog ni heehheh…..


Hari ini diskus pasal plastik pulak ya….


Botol Plastik minuman ini dah macam gunung ganang dah aq tengok .. macam2 jenis botol plastik yang telah terkumpul disini dan bermacam2 perisa minuman yang ada…


Disini lah mereka mengumpul dan mahu mengitar semula botol2 minuman yang telah dibuang…


Huuhh…..best jugak ek kat tempat macam ni boleh melihat pemandangan botol2 plastik kat sini……


Apa2 pun layan gambar dibawah ………..choww



















Sumber gambar : mamasipenk

Share

3 comments:

Firdaus Kasim said...

kalo dapat jual semua nie.. leh jadi jutawan lah aku.. hehe


Entri terkini :
10 Tempat Terbaik Promosikan Entri Blog

apik pehe said...

hehhee..penuh ngat ngan plastik tuh

abadi romeo said...

aku dah suspen bila baca gunung plastik..berapa yahun agaknya nak kumpul banyak ni..jenuh juga..