07 March 2011

Farah Waheeda Datang Tangkak



Salam …. Sempena festival tekstil tangkak yang aq beritahu korang sebelum ni….kalau tak tahu klik sini…karnival tu pun dekat dengan tempat keja aq depan je tak jauh pun jalan kaki sikit je dah sampai….Festival ni dah habis semalam….
sempena festival tersebut ada Artis popular la yang hadir disini antaranya fazli zainal,eifa,farah waheda.
Dah banyak artis yang dah datang kat tangkak ni tapi tak pernah pun aq dapat salam…Yang aq bersyukur sesangat dapat salam farah waheda…Pergh kali pertama aq salam artis..rasa bangga sesangat.. (nasib baik tak makan pakai tangan kiri jerr).
Sporting jugak ek Farah waheda ni…. Buat lawak plak dia malam tadi(Best gilous)

Mesti dlam kpala otak korang fikir tu pun nak kecoh aq tau korang memang dah banyak salam artiskan?(suka ati korang la nak cakap apa2 ada aq kisah)
Dah tu jelah la yang aq nak speaking hari ini…..By salam…..
Share

1 comment :

hardy boy said...

bstnye dpt jupe artis..hehehe..
seronoknye jenjalan shopping beli kain kat tangkak, hari tu saya lalu je tapi xsempat nak singgah..hehehe....