25 February 2011

"Saya nak join bloglist Nelly The Strange"

Salam.... Hari ini aq join segmen Bloglist Nelly The Strange
Ni ada bapak2 ibu2 adik2 kakak2 abang2 yang ingin join Bloglist ni boleh la klik gambar dibawah ye…

Lagi plak aq dah tak tau nak buat apa so aq join la contest ni….
Meh la join penuh kan Bloglist Nelly The Strange padan muka kepunyaan blog tu hahhaahh
Nanti bagi tau atok sekali ya….Suruh join sekaki… ^_^

Alang-alang ni aq nak masuk kategori sempoi la…..

Ni 3 Blog yang aq nak g Bom Jap lagi (Jangan Marah Gurau jer)
1 ) myravea
2) hayaichan.
3) hafizreborn.

Share

4 comments :

nelly said...

Hehe ..
terima kasih sudi join !!
=)

asri bin ali gur said...

sama2...

TAYAR PANCIT said...

hai saye da follow awak :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/eklusif-dari-eropah-piala-liga-juara.html

Tulip Putih said...

thanx tag..nti sy join klu ade mase.hihihihi