Follow Us @asrialigur

19 February 2011

Kenapa RM2 jer aq dapat daripada nuffnang?

Salam sume.... hari ini aq nak cerita pasal Nuffnang ..
Dah lama aq buat iklan nuffnang ni dari tahun lepas sampai sekarang sehingga kini aq baru dapat Rm 2.00 huhuhu sedihnya... Kenapa? ada sapa2 tau tak? aq pun bukannya pandai sangat Apa itu cpc dan lain2?
aq salah pilih ke?weh tolong aq..... camne ni?nak naikkan Rm 2.00 kepada RM200.00 hahahah...
Iklan yang lain boleh tahanlah jugak nak bandingkan dengan Nuffnang ni...Ke nuffnang ni kedekut?
Ntahlah.... Mungkin Pengunjung Tak ada yang klik iklan tu agaknya kot....Apa2 jelah...Ada sapa2 boleh tolong?Meningkatkan lagi duit nuffnang ni?


Share

9 comments:

marfieyra said...

hye :) nuffnang mmg slow sikit income dia . tapi ada blogger lain cakap, kene rajin update survey dekat nuff tu . yang kat blogger bio tu . isi btol-btol biar detail . tp takyah la tulis pjg2 . n then kalau rajin promote2 la nuff ni kat dlm entry. tu setakat yg kte tau la . stkt ni pun earning kte baru nank cecah 10 hengget . huhu . tapi try la ye .

Rose said...

eh, u dah pernah dapat BE la... tapi dah tukar jadi ME.. pernah tanya nuff.. dia cakap, kalau nak income tinggi, hits kene tinggi @upkan sikit lagi.. InsyaAllah kesabaran akan berbalas. lagipun kalau x glitterati memang slow sikit

Bay said...

Wow! Very interesting blog you had here! Wish to connect with you on Google Friend Connect! Cheers! =) http://whimsicalss.blogspot.com/

asri bin ali gur said...

marfieyra : thank marfieyra
rose : rose apa itu Be?Me? aduh2 gawat2
Bay :ok2

izzafey said...

salam tuan muda asri, aku rasa baik ko buat google adsense. Nuffnang ni kedekut nak mampus. segala panduan berkaitan ttg google adsense ada dlm blog aku, ada ebook panduan, just visit download ebook pd menu blog aku

si para para said...

kita serupaaaaaaaaa..hahahhaha

Magrib said...

entry anda cool lah!.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Onani (melancap) - Adakah Normal?
Cara cepat tingkatkan traffic
sifilis itu penyakit kelamin 'lah!' 
Skuad MALAYSIA berjaya Benam CHELSEA 3 - 0 
Mari lah ROGOL saya!

asri bin ali gur said...

Terima kasih MAgrib

Admin said...

hahhaa...sme as me...dah lama buat blog but xpndai naek2...huhu...

visit me http://www.techshop4geeks.blogspot.com

Follow my blog...already follow u..=)