Follow Us @asrialigur

20 February 2011

<> Senarai Bloglist Hilang <>


Salam kepada sume blogger2...

Hari ini aq nak beritahu tentang kehilangan Senarai Nama Bloglist aq ni.. Sesiapa yang dah letakkan nama blog aq kat senarai bloglist korang tolong beritahu aq jika Nama blog korang tiada disini (kat bloglist blog aq)...Kerana senarai bloglist aq dah hilang dah tak pasti sesiapa punya blog yang hilang tu... Beritahu aq k jika tak ada..... jangan marah2 nanti kena lelong.... komen je @ letakkan link kat blog aq.. Terima kasih...

Share

6 comments:

ijam ismail said...

aikk..cner leh ilang?
ade owg hack ke?
sbr2~~

asri bin ali gur said...

Ntah mamat hensem mana yang hack aq pun tak tahu...ehheeh

aq lah yang buat tak tau la macam mana bleh ilang mungkin aq buat setting blog passtu dia ilang...

izzafey said...

aduh aduh, pgajaran tu, ni link blog aku :
http://anak-jati-melayu.blogspot.com/ dan yg ni bini aku punya http://hasizafi.blogspot.com/

please disable word verification

asri bin ali gur said...

Terima KAsih...

si para para said...

aku pun pernah hilang..aku rasa ada konspirasi ni kan...

asri bin ali gur said...

mungkin kot