Follow Us @asrialigur

28 February 2011

Gambar Ngeri Original,Bukan Diedit

Salam dan selamat petang (Takut malam tak selamat lak) selamat sejahtera, Aq nak tunjukkan pada korang gambar yang aku ambil daripada ceritamu. Gambar ini aq tak pasti yang gambar ini di photoshop @ real punya. Yang tertulis pada ceritamu.ini adalah asli.

Takkan la ada Orang berani wat cam ni punya ngeri? Nenek aq pun takut nak wat cam ni…

Cuba korang lihat betul2 pada gambar Diedit @ real?









Sumber gambar : ceritamu.
Share

3 comments:

anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)

dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 4 sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
tq
btw nice to know you keep in touch

Kisah Sufi said...

betoi2 ngeri..

ejoy said...

nice pic beb... hahah..

DOA YANG SANGAT WAJAR DIAMALKAN DI ZAMAN INI (AYAT PENGERAK)