01 March 2011

Anda Ada Blog? Jom Join Dapat duit Free jerr..

Assalamualaikum…Dan sihat selalu…

Hari ini aq nak ajak korang join HeartBeat …Ada yang masih belum tahu bukan? Tapi ada jugak dah tahu.
Alah berkenaan dengan duit dapat free mesti ramai yang dah tahu betul tak? HeartBeat ni memang best aq baru join aq dapat tahu dari blog orang lain jugaklah.. HeartBeat lebih kurang macam Nuffnang…

Dapat komisen sangat lumayan beb jom r join..Wang Masyuk….Jika ada orang klik pada HeartBeat korang dapat RM0.04 sen ok lakan?
Banyak Komisen yang diberikan …aq tak nak cerita panjang2… Jom join…. Kalau nak tahu segalanya..Daftar je dibawah ni (tak rugi pun) :

1) Klik sini untuk daftar Make Your Own Gifts Here


2) Klik Pada let us start
3)klik pada create accaunt

4) Isi Form dengan lengkap

5) Dah siap daftar boleh la korang log in

6) Klik pada log in7) klik Pada my HB.Affiliate
8) dan copy kod dan masukkan didalam blog anda
Sorry la gambar tak seberapa nak jelas

Share

4 comments :

Azuan said...

dah pernah join..hehe

Azuan said...

dah pernah join..hehe

Dda Ly said...

nnt ile rajin leh saye try..hihi

meh ke rumah,
~happy birthday damia~
keep in touch ye..♥♥♥

Mysoft101 said...

Assalamualaikum…Dan sihat selalu…

Hari ini aq nak ajak korang join HeartBeat …Ada yang masih belum tahu bukan? Tapi ada jugak dah tahu.
Alah berkenaan dengan duit dapat free mesti ramai yang dah tahu betul tak? HeartBeat ni memang best aq baru join aq dapat tahu dari blog orang lain jugaklah.. HeartBeat lebih kurang macam Nuffnang…