20 October 2015

Kecoh Pasal Pau RM0.50 Sen Tangkak

Salam dan Selamat Sejahtera

Kecoh yang pasal pau RM0.50 tu yang penjual nya pun seorang lelaki tua.Katanya Pau murah itu juga bersaiz besar sama di pasaran.Harga dipasaran mencecah RM1.50 sen setiap Pau.



 Ada bermacam-macam jenis Pau ada jual Disini seperti Pau Kacang,Daging,Ayam,Kelapa,Coklat dan Lain-lain.

Memang cukup berbaloi kalau kawan kawan nak beli Pau disini.Memang mampu milik punya hehehe macam jual Motor pulak.Dengan Harga Pau Serendah RM0.50 sen jer.Berbaloi oii.Puas Hati punya.


Ada bermacam-macam jenis Pau ada jual Disini seperti Pau Kacang,Daging,Ayam,Kelapa,Coklat dan Lain-lain.

Memang cukup berbaloi kalau kawan kawan nak beli Pau disini.Memang mampu milik punya hehehe macam jual Motor pulak.Dengan Harga Pau Serendah RM0.50 sen jer.Berbaloi oii.Puas Hati punya.

Tapi kalau korang nak rasa keenakan dan kelembutan Pau tersebut perlulah membuat Tempahan terlebih dahulu takut habis dan banyak tempahan.

Hari ni baru lah aku dapat beli selama ini pun aku tahu tapi tak sempat nak beli.Dah kecoh kecoh murah sampai masuk berita online semua barulah nak gedik gedik nak beli hehehe.

Ni pun tak dapat nak beli banyak disebabkan sold out kerana banyak tempahan.Dapat beli Pau Kelapa sahaja.

Tapi Alhamdulillah dapat beli jugak dengan sepupu ..

Kalau nak datang boleh lah singgah di Tangkak,Jalan Sri Makmor.

6 comments :

Fariz Fauzi said...

Asri.., belanja pau kari.., asyik abis je... Kikiki... Share2 aku plak xdapat makan sekarang... Kikiki...

Asri ali gur said...

@fariz fauzi

Pau coklat pun x dapat nak beli...
dapat pun pau kelapa je senang..yang lain kena order awal...

dtg rumah nanti aq belikan hehehe

zaire rizal said...

Salam..semalam Ada singgah tapi pakcik Tu kata sold out..huhuhu..lupa nak Tanya mcm mana nak buat tempahan..lupa nak ambik no dia

Asri ali gur said...

@Zairi Rizal Wasalam... ooh yeke..zaire tinggal kat mana? hahaha tak pa nanti datang lagi tanya ngan pakcik tu ya...

Alongxp said...

Maaakk aih... 50 sen je? gile murah, pau kecik sekarang pon 30 ke 50 dah.

Apsal macam ada ayat berulang dalam ni e?

aKSARAfENDI said...

murahnya