03 June 2014

Bila Musim Monopod Selfie

Salam Dan Selamat Sejahtera


Hari ni aku berpusu pusu posing hahaha disebabkan dah ada Monopod tak sudah sudah lah
main binatang ni ... Nak test test la katakan ... huhuhu


Monopod ni aku beli kat kawan kawan jer harga nya pun dalam 30+ +
Tapi memang best lah guna Monopod ni tak payah nak suruh orang ambik kan gambar kita kalau nak ambil gambar ramai ramai... memang mudah kerja aku ...


Monopos Monopod ni memang pelbagai guna la nak selfie ke nak rakam video ke semua easy ... 

Kalau korang nak try beli lah memang easy ...

Fisrt time guna Monopod ni kat kawasan berdekatan rumah jer belum jauh lagi...

Cara cara guna pulak
korang boleh tarik memanjang Monopod ni untuk melihat lebih besar kawasan di belakang anda..
kalau aku nak terangkan panjang lah takut entry panjang pulak... so korang beli lah try ok..

Anak buah aku pun pandai guna huhuhu ......

Iklan rayban pulak ye huhuhuhu


Followers My Instagram : asrialigur

No comments :