Follow Us @asrialigur

03 April 2013

Pengalaman shopping online di ZALORA

Salam dan Selamat sejahtera

Pada mulanya semasa tengok dalam TV iklan Zalora yang terjerit terpekik melolong tu tengok macam biasa jer tapi bila dah beli tengok dengan mata kepala aku sendiri memang aku berpuas hati la dengan Fesyen baju Zalora yang aku beli ni.


Baju yang aku beli memang jenis kain yang terbaik dan 100% Cotton memang selesa dan puas hati aku memakainya dan penuh bergaya dan memang bergaya sakan.

Harga memang berpatutan mengikut fesyen dan jenis pakaian memang berbaloi.

Syarikat Zalora memang syarikat yang penuh gaya fesyen dan paling terbaik yang pernah aku jumpa selama ini.

Layanan dan juga customer service Zalora pun terbaik.Penerimaan barang yang aku order pun memang cepat dan pantas ia dapat dalam masa 1-3 hari jer memang pantas dan efisien.


  • FREE DELIVERY AVAILABLE
  • CASH ON DELIVERY
  • 30 DAYS FREE RETURN
  • CALL US 03-2385 8200


  • Jom Usha www.zalora.com.my

    dan dapatkan pelbagai jenis jenis baju disini http://www.zalora.com.my/men/clothing/t-shirts/

    5 comments:

    Anonymous said...

    We're a gaggle of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website offered us with helpful info to work on. You've done an impressive activity and our whole group will be thankful to you.



    Here is my blog: オークリー サングラス

    Anonymous said...

    hello!,I like your writing so much! percentage we be in contact more about your post on AOL?
    I need a specialist in this area to solve my problem.
    May be that is you! Having a look forward to
    look you.

    Here is my page: http://forum.mt2france.com//index.php//index.php//index.php//index.php//index.php/index.php?page=User&userID=21928

    jaakechik said...

    jaa pun dah penah beli ngn ZALORA servis dia mmg cepat order hari ni, lusa dah pun sampai, brg yg sampai tu pulkak sebijik mcm dlm gambar!

    Asri Ali Gur (asrirayrock) said...

    @jaakechik : erm memang terbaik la zalora ni semua cantik tidak ada ragu-ragu dah nak beli ..... :D

    siti zawiah said...

    datang sini baca pengalaman shopping di zalora..:)