11 April 2013

Harga Blog Aku RM22 Ribu Jer....

Salam & Selamat Sejahtera

Korang rasa blog aku ni layak tak kalau jual RM 22,288.7 ribu ni? erm sapa plak yang nak beli blog aku ni daripada diorang beli blog aku baik diaorang beli kereta proton saga ke wira ada gak faedahnya kan..kan...

tapi ada kemungkinan ada yang sanggup membelinya kan?tapi sapa Dato Siti Nurhaliza ker? tak mungkin la Dato Siti dia melawat blog aku pun x ingin lagi lah nak beli huahuahuahua........hampeh...poyo r :P

Tapi tak apa lah blog aku ni memang tak lawa mana pun nak bandingkan dengan blog korang kan....aku ni bukan nya rajin sangat nak hias hias blog ni ikut mood jer ....

yang sebenarnya aku ni timbang harga blog kat laman blog ni http://bizinformation.com.my/
kalau korang nak tahu berapa harga blog korang boleh pergi klik link tu.....

k la chow.......

1 comment :

dalamcantik.com said...


salam, sy sedang mencari editor sambilan untuk upload artikel di blog saya jika minat boleh inform tq.

email : dalamcantik@gmail.com
http://www.dalamcantik.com/