25 March 2013

Pergi jengjalan percuma sapa tak nak Oii


Salam dan selamat Sejahtera

Hari ini adalah hari yang bertuah bagi aku dan ini adalah kenangan buatku..

Aku pergi jengjalan to Kerinchi,Pantai Dalam Kuala lumpur secara rombongan adalah free,makan free pastu dapat lak duit belanja sebanyak RM10 ringgit free….huuhuhuuhhu Alhamdulillah……

Benda Free sapa tak nak betul tak korang semua?

Dengan serta merta aku join pergi sana.Biasa la lagi pun ini semua anjuran Kementerian penerangan Komunikasi & Kebudayaan dengan program Kenali Jiran kita dan pusat Internet 1 malaysia.

Tapi dengan program ni dapat la aku bermesra dengan artis-artis tempatan tanah air yang popular …

Bukan tu jer selepas habis acara ni diorang bawa jengjalan kat Masjid India Kuala Lumpur dan Melaka.

k bye222....


2 comments :

Anonymous said...

What's Happening i'm new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful
and it has aided me out loads. I hope to
give a contribution & assist different users like its aided me.

Great job.

my web site :: レイバンサングラス

Anonymous said...

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as
though you relied on the video to make your point.
You definitely know what youre talking about,
why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something
informative to read?

my blog post: オークリー激安