23 February 2013

| Dapat Duit Turun Dari Langit |


Salam Dan Selamat Sejahatera

Apa khabar semua!!! Sudah lama gak aq meninggalkan dunia blog ini erkk berabad kurun lamanya (2  bulan jer).Tapi dalam masa tersebut tidak ada kesampaian untuk update so sorry ok ..No entry .
Tapi kali ini ada time untuk update Alhamdulillah…..

Aku sangat berterima kasih la pada PM (Perdana Menteri) kita kerana memberI Br1M pada rakyat yang layak menerima macam aku ni..huhuhu Alhamdulillah syukur sesangat dalam duit RM 250 tu dapat gak la beli barang-barang peribadi ..sapa kata tak nak dengan duit erk….duit macam air sekejap jer …..so kena la jimat-jimat sikit ok….
Duit free ni la kena enjoy…eh..eh silap-silap tapi macam aq ni memang x reti berjimat cermat apa yang aku Nampak best semua nak beli eh susah la apa-apa pun tak boleh….( korang semua jimat cermat la simpan untuk hari tua).

Semoga tahun depan PM naikkan lagi sebanyak RM 500 kepada yang bujang erkkk dapat la aku menyimpan huhuhuhuhu…….K bye2…

Soryy la gambar tak sempat nak snap ramai orang kat situ …..( Den sogan ) huhuhu


1 comment :

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,

Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.

Kami ingin bertanya adakah anda pernah membeli-belah di www.zalora.com.my ? Kami berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama anda.

Email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my :)