26 August 2012

­Salah Kondominium Lahhhhhh......

Salam & Selamat Sejahtera


Selama beberapa hari ni aku agak sibuk dengan dengan dengan apa ha? aku pun tak tahu maybe sibuk raya sakan la oii...

Tapi hari ni 26 Ogos 2012 (update blog jam 11.31mlm) aku baru je balik pergi melancong(petang tadi)......( melancong ler sangat ) pergi tidow hotel kondominium la.... nak mandi manda kat kolam biru maklumlah kat umah aku punya kolam biru lum siap lagi .....tak tahu la bila siap mungkin bajet ada siaplah..huhuhuh..

Begini ceritanya...sebenarnya orang yang Boking Hotel owang lain yang pergi owang lain..dah sampai jer destinasi terus jer pg tanya kat Main Cashier Hotel Garden City Melaka dan kena tunggu sampai jam 2ptg baru dpt masuk.sementara menungu tu sempat mandi kat dlm kolam renang biru kat hotel tu dari jam 12 lebih kurang r sampai la kul 2ptg pun kita masih mandi..yg dapatkan kunci bilik Mokteh aku la yg g ambil....rupa2nya salah hotel lah tapi compannya sama.....tapi yang hotel yang betul kat kondominium Pasir Mas melaka rupanya.....

Tapi dapat gak merasa kedua-dua kolam renang hotel hahahahahaha....untung woooo
tapi best jugak kondo dia besar....

ko faham x aku tulis ni?buat-buat faham jelah eh..... :D

3 comments :

msredcheesecake said...

belum check in dah berenang? tak sabar sgt la tu...

selamat hari raya...

Asri Ali Gur (asrirayrock) said...

msredcheesecake : heheheehh......

dilladoodledat said...

saya tukang comment yg ke 3 ribu
ingin mengatakan ok saya buat2 paham . tehee