10 August 2012

| Orion Giveaway by Asyiqin Azahar |

Salam & Selamat Sejahtera.....

Photobucket

Saya nak menang Ipad sebab saya memang minat-minat sangat-sangat maklumlah free la kata kan benda yang free ni lah kita perlu mencuba nasib mana tahu ada kemungkinan rezeki kita nak dapatkan Ipad idaman ni....huhuhu

tapi betul kah ada free begini?macam-macam hadiah lak tu benar ker?macam x caya lak erk....ni ada orang sponsor ker?

tapi lau x dapat Ipad tu dapat hadiah sagu hati pun jadilah .....aq ni mana lah bertuah sangat nak dpt benda2 cam gini....

cabutan bertuah pun tak pernah dapat hahahah kesian kan...( jangan gelak)

Eh korang nak cuba nasib gak ker meh join reramai erk mana tahu rezeki korang macam2 hadiah auw pilih je apa nak....

cer tengok hadiah di bawah

HADIAH

Tempat Pertama: -Blh pilih sama ada mahu Ipad, Iphone atau Fixie-
Tempat Kedua: -Bergantung kpd first place-
Tempat Ketiga: -Bergantung kpd second place-


Saguhati ; 3* camera LOMO
5* top up RM10.00
7* edit blog by ' Penaja Kita ' (annonymous)


Hadiah Tambahan ; Peserta pertama join
; Peserta yang plg kreatif
; Peserta yang selalu ikuti update saya

dah faham? tak faham korang g jelah kat Blog Penganjur ni http://asyqinazahar9.blogspot.com/

2 comments :

\\ Izzah // said...

Jom terjah saye pulak !
Nice entri awak :)
GOOD LUCK !

http://izzahismailsukamenanghadiah.blogspot.com/2012/08/orion-giveaway-win-ipad-iphone-fixie.html

asri (asrirayrock) said...

Izzah : thanks