Follow Us @asrialigur

11 April 2012

| Blog Beta Bukan Blog Bogel !!! |

Salam & Selamat sejahtera


( DAULAT TUANKU)

Selamat bercuti semua !!! Dalam dunia ni memang semua manusia bernafsu kan? Tapi x kisahlah diorang ni bernafsu pada makanan ker pada benda-benda atau apa-apa sekalipun tapi yang aq kisah awat la diorang ni cari yang bukan-bukan kat blog aq ni diorang ingat blog aq ni blog lucah ker? Ish-ish patut ker? Tak patut-tak patut…..

Dalam minggu ni banyak search-search bogel… bogel apa yang diorang cari tak tahu lah aq kan…kan..
Bukan ada benda yang lucah-lucah A.k.a porno pun ada dalam blog ini…..yang ada cerita-cerita biasa …

Better cari yang benda-benda yang berfaedah lebih bagus kan..kan…

Lagi bagus cari nenek ni…….

3 comments:

cik najihah said...

blog sy dah selalu dpt keyword mcm ni..ade je tangan yg gatal2

kai said...

biase la...
mcm2 leh jadi ngan search engine nie...

- encikkai.com -

Herbal Trica Jus said...

hha bisa aje...!