10 April 2012

[ AWAS!!! MONSTER ADA SALIB ]

Salam & Selamat Sejahtera



Dah lama aq x hupdate kan..kan…Yalah xda kesempatan nak diupdatekan…

Tapi hari ini aq ada info yang berguna kepada Muslimin dan Muslimat bagi yang masih belum tahu lagi ….. Ini pun aq baru jer tahu dari sepupu aq yang Baju Monster tu ada lambang Salib? Betul ker? Betul atau salah kalau korang tak percaya cuba ajer lihat sendiri…..

Cuber klik sini lau nak tengok gambarnya...

So sekarang korang kena berhati-hati ....

Kalau korang kurang faham atau blur-blur apa yang aq nak sampaikan ni korang juga boleh klik sini mungkin info dalam blog ini boleh membantu……

Betul @ tidak Wallahualam.....

Kalau bermanfaat Info ini silalah sebarkan @ like sahaja …..

No comments :