27 January 2012

| Jom Guna imo.im (12 in 1) Chating terbaik |


Salam & Selamat Sejahtera

Huh....Korang nak tahu tak?takyah bagi tahu pun korang dah tahu mungkin r an..an.....
bukan apa aq ni jer baru tahu guna imo.im ni lagi pun aq dapat tahu pun dari majalah pc bos aq punya buku......

Tapi ok apa kalau guna imo.im ni senang dan mudah untuk chating tanpa membuka client dia .ini semua dalam satu client iaitu MSN,Yahoo,Google Talk,Facebook,AIM/ICQ,Jabber,Vkontakte,My Space,Hyves dan Steam

kalau korang berminat nak mencubanya boleh la try & error kat http://imo.im

tapi sorry r baby cara-cara gunanyer tak dijelaskan nanti korang try & error jelah....

renung-renungkan selamat belajar..........

No comments :