23 January 2012

| Gempaxx..... Salam Pertemuan |


Salam & Selamat sejahtera

Apa khabar semua ladies & Gentlemen......

Maaflah kamu-kamu semua yang rajin berblogking kat blog aq minggu lepas lusa lepas @ hari-hari yang lepas tut.....

kebelakangan ini aq memang bizy and apa erk?and malas kot heheheheheeh

so hari-hari yang lepas gak aq telah mengadakan satu segmen betul tak?sapa yang tahu tu baguslah i like....muah...tapi yang tak tahu sila ambil tahu k.....

Itu jugak terabai semua segmen tak jadi hancusssss.... dan ada jugak yang tak berminat betul tak? maklumlah segmen aq ni semua mengarut ntah apa-apa....

so jika aq ada kesempatan lagi aq pasti akan hupdate ok......dont worrry..

k la .....gua blah lu la ya...... take care......

2 comments :

Safarina Shaari said...

http://thestoryofayna.blogspot.com/

follow sy ea.....

hyz said...

kadang2 kalo bosan n x de mood blogging biasalah kan kan kan?