02 January 2012

| Bekas Pekerja The Stor |

Hai korang sume !!!! apa macam bizzy kah hari ini?penat ?balik keja dan ada yang masih bercuti lagi?

Pada tahun 2007 Aq lepasan spm aq telah masuk dan bekerja kat the stor Tangkak….Pergh tak boleh belah kerja pasaraya pun nak pakai smart-smart erk…mestilah nak smart-smart kan….tak kan nak jual barang dengan pakaian macam orang jual buah plak erk kang tak pasal-pasal sependa lelaki tak laku…
maklumlah aq ni Sales Assistant bahagian Gent……jual sependa la apa lagi ada yang tak tahu apa itu sependa?kalau tak tahu panjat gunung pastu terjun….conform jumpa sependa hahahahha……..

sorry gambar tak terang......

Maklumlah dulu gaji the stor kat sini memang Rendah tapi sekarang naik sikit jerr…tapi kerja aq sekarang jadi Cikgu Komputer la….

Thansk sudi singgah sini.....K babai ....

1 comment :

Rozuan Ismail said...

aku lepas SPM jual burger.hoho