19 November 2011

Belum Mati LAGI!!!


Salam & Selamat sejahtera

Hai apa khabar korang sumer?
Lama aq tak update dah macam?-macam? apa erk?macam apa-apa jelah ya

Semenjak aq tinggalkan ruang maya ni khabar angin, gosip-gosip, gelagat,cerita-cerita korang serta terjah blog korang pun aq tak sempat..

Blog aq pun semakin kurang orang yang blogwalking ....maaflah korang ya

Bermacam-macam halangan yang membuatkan aq tak dapat nak hupdate .....halangan-halangan tersebut tak yah la korang tau!!!_tak nak tahu pun_!!

Apa pun Thanks kat korang sudi singah sini !!!

3 comments :

Ajeyy Rawk said...

ingat dah bersara.. hehe ;-)

jom join segmen pertama saya ni :

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/11/jom-join-segmen-cerita-di-sebalik.html

MISS DIVA said...

menyepikan diri kenkadang best gakkk

Islam said...

Pls make a post related comments
Allah
Islam
Muslim
Dajjal